Tømmerkørsel

 Tømmerkørsel 2015/16

Den 27. december var der den første gang tømmerkørsel inde ved Bolsterbjerg, hvor Bent Ole havde lavet 4 opgaver, " Vifte, Lunbænk, Stop med tung stamme, og Passering under forhindring, og her var der enighed med de fremmødte om at dette skulle fortsætte.

I går d. 13. januar var pløjeudvalget og brugskørsel udvalget samlet hvor vi afholdt det første møde vedr. tømmerkørsel.
Vi gennemgik reglementet og bedømmelserne i de forskellige opgaver. Niels og Holger vil sætte sig ind i bedømmelserne og skal fremover være dommere ved tømmerkørselen. 
Der vil løbende blive tilføjet flere opgaver.
Vi var dog helt enige om at af sikkerhedsmessige årsager er der en hjælper med hele tiden, for at undgå kedelige episoder, og selvfølgelig må man hjælpe hinanden i opstarts fasen.
Bent Ole har kreeret svingler i metal , samt lavet træk kæder til formålet. Ligesom han har skovet træer hjemme som vi kan bruge, dog mangler vi 1 -2 stammer som skal være 6 -12 m. lange til opgaverne om langtømmer.
Bent har det matrikel som skal bruges til opgaven, kørsel med slæbes, og som han vil donere til BKS. hvilket vi siger mange tak for.
Bent Ole tilbød at efter marts måned måtte vi sætte banen op permanent hjemme på hans lille græsmark hvor der også er træer man kan bruge til at trække rundt om og så kan man øve når man vil, uden man først skal til at sætte banen op.
Og det hele skulle gerne ende ud i et tømmerkørsel stævne lidt senere på året.
Vi håber at se mange til vores arrangemet. Og skulle der gå nogle som har lyst til tømmerkørsel, er man selvfølgelig velkommen.
Og har man spørgsmål kan man kontakte pløjeudvalget og brugskørsel udvalget.

Johnny Jensen, Bent Nielsen, Niels Andersen, Holger Jørgensen, Bent Ole Marker, Thomas Hørringsen & Ida Marker
Fraværende : Vivian M.Petersen & Carina Munch

Se billeder fra tømmerkørsel: http://www.bornholmskoereselskab.dk/424390554

 

Del siden